ASUS Fonepad ME371MG – Telefon si Tableta in acelasi timp.

19/06/2013 · 5 comments

in Tablete Asus, Tablete ieftine pret intre 1000 si 1500 de lei

Tableta: ASUS Fonepad ME371MG
Pret:
~ 1049 RON

Review scris de:
Rating:
4
Scris la data de: 19/06/2013
Ultima actualizare:19/06/2013

Concluzii:

In concluzie, ne place foarte mult modul in care s-au descurcat taiwanezii de la Asus cu designul tabletei ASUS Fonepad ME371MG, propulsata de un procesor Intel Atom de 1.2 Ghz, 1GB memorie RAM (DDR2) si chipset video SGX540. Mai multe detalii in articol!

ASUS Fonepad ME371MG este o tableta de 7 inch si totodata un telefon. Este un gadget usor atipic, care vine in intampinarea posibililor noi clienti cu un set de caracteristici de-a dreptul umitoare. Specificatiile acestui dispozitiv sunt de top, in conditiile in care intalnim un procesor grafic dedicat. Prin urmare, partea grafica ar trebui sa reprezinta punctul forte al acestui produs marca Asus.

 

Tinand cont de faptul ca sarcinile grafice nu vor mai fi preluate de procesor, ca in cadrul altor tablete, operatiunile intreprinse aici vor rula fin, un branci fiind simtit si din partea acelui 1GB de memorie RAM ce poate fi regasit in lista de caracteristici. Asadar, performanta fara cusur la un pret imbatabil.

Dupa cum spuneam, Asus Fonepad ME371MG dispune de un display de 7 inch, dimensiunea comuna a multor gadgeturi de succes (vezi cazul Nexus 7, spre exemplu). De asemenea, rezolutia nativa de 1200×800 pixeli este una satisfacatoare, in masura in care ecranul capacitiv isi face pe deplin datoria, plusand din plin la capitolul aspect. Ca principal dezvantaj, trebuie sa ne impacam cu ideea ca ecranul se va murdari foarte usor, din pacate.

ASUS Fonepad ME371MG

In pofida faptului ca tableta Asus Fonepad ME371MG a fost prevazuta cu un set de specificatii bune, sunt si cateva puncte slabe de care trebuie sa tinem cont.

Costa in jur de 1000 RON, bani de care ne putem cumpara oricand ceva de la Samsung sau Google. Publicul roman este in continuare reticent in ceea ce priveste tabletele de 7 inch, preferandu-le pe cele de 10 inch sau mai mari.

ASUS Fonepad ME371MG

Din punct de vedere al sistemului pe care opereaza, ASUS Fonepad ME371MG ramane o tableta interesanta, insa care dispune de suport doar pentru Android v4.1 Jelly Bean, nu si pentru Android v4.2 Jelly Bean. In plus de asta, camera video oferita este una de decor. In definitiv, cand ne-am putea folosi de o camera al carei senzor masoara 3MP?

In concluzie, ne place foarte mult modul in care s-au descurcat taiwanezii de la Asus cu designul tabletei ASUS Fonepad ME371MG, propulsata de un procesor Intel Atom de 1.2 Ghz, 1GB memorie RAM (DDR2) si chipset video SGX540. Capacitatea de stocare consta in 16GB de memorie (32 GB capacitate maxima acceptata), comunicatiile fiind intretinute de un modul wireless, tehnologie Bluetooth 3.0 si 3G. Bateria de 4270 mAh asigura o autonomie de pana la 9 ore, pachetul de caracteristici speciale continand un senzor de proximitate, functie de apelare, s.a.m.d.

In opinia specialistilor tableteandroid.eu, tableta ASUS Fonepad ME371MG primeste calificativul 4/5.

{ 5 comments… read them below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187