Ce asteptari avem in 2015 de la tabletele android?

15/02/2015 · 1 comment

in Ghiduri Tablete

Sistemul de operare Android a ajuns deja in 2014 la cea de 5-a generatie, Lollipop, in masura in care tabletele Android reprezinta mai bine de doua treimi din piata de profil (70%).

In timp ce tabletele Android par sa se imbunatateasca de la un an la altul, ne-am permis in cadrul acestui scurt articol sa facem cateva predictii legate de modul in care vor evolua acestea in anul 2015.

trenduri tablete android 2015

trenduri tablete android 2015

1. Multitasking

Pana acum, tabletele Android au reusit sa starneasca apetitul a peste 65% dintre utilizatori. Suportul multitasking este in acest moment peste ceea ce are de oferit iOS-ul. Specialistii apreciaza Androidul ca fiind cel mai bun sistem de operare in materie de operatiuni multitasking. Odata cu lansarea Android Lollipop, multitasking-ul nu mai reprezinta o problema majora pentru dispozitivele Android.

2. Tablete Android hibrid

Pana nu demult, despre toate tabletele produse de Sony, Microsoft si Apple s-a zvonit faptul ca ar veni sub forma de dispozitive hibrid. Exemplu: tablete ce se pot transforma in laptop. Acest lucru a fost mai cu seama valabil pentru tabletele ce rulau Windows OS. In 2015, in schimb, ne asteptam la un numar crescand de tablete hibrid.

3. Tablete cu ecrane mai mari

In mod surprinzator, o parte din producatori au lansat si vor lansa in viitorul apropiat tablete cu ecran mai mare de 10-11 inci. Motivul nu il stim exact, cu mentiunea ca acesta pare totusi sa se regaseasca in preferintele si asteptarile utilizatorilor. De la Microsoft se asteapta sa fie deschizatorul de drumuri, cu un device care sa masoare cel putin 14 inchi.

4. Memorie

Ecranele nu sunt singurele componente care vor capata proportii, aici fiind incluse si memoriile interne ale viitoarelor tablete ce vor fi lansate in 2015. Memoria RAM si mediile de stocare vor suferi modificari majore.

5. Baterie mai buna

Daca folositi o tableta de 10 inchi (sau mai mare), atunci va veti confrunta negresit cu probleme legate de autonomia acumulatorului. Companiile producatoare de tablete incearca de foarte mult timp sa ii dea de cap acestei probleme, in 2015 fiind asteptate progrese semnificative vizavi de autonomia acumulatorilor.

6. Viteza de procesare

Tabletele vor fi cu siguranta mai rapide, iar cel mai rapid procesor creat de Intel va fi lansat in acest an.

7. Sisteme de operare

Sistemul de operare Android este atacat din toate directiile, iar acest aspect poate fi privit cu maxima satisfactie de utilizatori. Concurenta exista si se aspreste de la an la an. Apar noi jucatori pe piata, iar unul dintre acestia este Mozilla cu Firefox OS.

{ 1 comment… read it below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187