Cea Mai Buna Tableta Sub 500 De Lei

28/02/2013 · 2 comments

in Ghiduri Tablete

Pretul tabletelor variaza intre 300 de lei si 3000 de lei, iar alegerea unei tablete ieftine si performante poate fi de cele mai multe ori una problematica. In general, exista cateva lucruri de care ar trebui sa va feriti in momentul in care iesiti pe usa fiind dispusi sa cheltuiti anumite sume in schimbul unor gadgeturi de ultima generatie. Pentru tabletele foarte ieftine, exista o vorba romaneasca edificatoare: “cat dai, atata face!”. Desigur, nu este intotdeauna valabila, dar poate fi aplicata in multe cazuri. Tocmai de aceea, pentru a putea cumpara cea mai buna tableta sub 500 de RON trebuie sa tineti cont de urmatoarele considerente!

In primul si in primul rand, amintiti-va principalul motiv pentru care va doriti o tableta. E simplu: portabilitatea! Asigurati-va, asadar, ca este echipata cu o baterie de calitate, care va poate asigura cel putin 5-6 ore de autonomie conectata la internet. Tot ce e sub, e de o calitate indoielnica. Credeti-ma, nu ati vrea sa stati non-stop cu incarcatorul in priza. Ca un etalon, e bine de stiut, ca pana si cele mai ieftine tablete, pot asigura 8-9 ore de redare video la o incarcare completa. Odata ce ati pus ochii pe un produs, cititi cat mai multe impresii despre el pe internet. Exista siteuri de recenzii, precum cel pe care va aflati acum, cat si pareri afisate pe pagina producatorului sau a magazinului care comercializeaza respectiva tableta.

Ecranul, un alt aspect foarte important, mai bine spus, rezolutia acestuia. Rezolutia arebuie sa fie cuprinsa in intervalul 1024×600 si 1280×800 pixeli. Iar in cazul in care veti stoca o multime de fisiere, filme si jocuri, tableta va trebui sa dispuna de o memorie interna cel putin decenta. Putem trece peste acest criteriu doar in momentul in care dispozitivul dispune de un slot pentru cardurile microSD.

In incheiere, sa mentionam si cateva lucruri de care ne putem lipsi, cum ar fi, de exemplu, versiuni de 32GB sau 64GB ale tabletelor. Tineti cont ca aceasta este totusi un gadget recunoscut pentru portabilitate, pe care nu am dori sa il transformam intr-un PC mobil, referindu-ne exclusiv la memoria interna. De asemenea, putem spune pas si conectivitatii 3G, cu atat mai mult cu cat numarul retelelor Wi-Fi se afla intr-o continua crestere. Pentru citit emailuri, carti electronice (ebook), navigat pe internet, este suficient o tableta de 7 inci. Cu aceasta ocazie, mai renuntam la costuri si cu putin noroc, profitand poate si de promotiile din aceasta primavara, reusim fara prea mari probleme sa ne incadram in bugetul propus (500 RON).

Iata mai jos lista tabletelor sub 500 de lei analizate pe site-ul nostru:

Tablete Black Friday sub 500 RON

Tablete Black Friday intre 500 si 1000 RON

Tablete Black Friday intre 1000 si 1500 RON

Tablete Black Friday intre 1500 si 2000 RON

Tablete Black Friday intre 2000 si 2500 RON

Tablete Black Friday peste 2500 RON

{ 2 comments… read them below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187