Cele mai interesante jocuri pentru tablete android!

03/07/2013 · 1 comment

in Ghiduri Tablete

Dezvoltarea jocurilor pe platformele mobile se aseamana din multe puncte de vedere cu o cursa de maraton, la finalul careia noi, utilizatorii, am avut numai de castigat, in paralel crescand si Google PlayStore (fostul Android Market). Astfel, in 2013 suntem pusi in situatia de a opta pentru unul sau mai multe jocuri prezente in PlayStore, de asemenea, contracost sau complet gratuite.

Si cum listele de jocuri accesibile pe smartphone sau tablete sunt de cele mai multe ori de-a dreptul covarsitoare, am decis sa ne oprim asupra catorva titluri ce ne-au captat cu adevarat atentia. Fie ca sunteti un adept al jocurilor shooter, al celor cu curse de masini sau, de ce nu, al jocurilor de indemanare, e bine de stiut ca exista ceva pentru fiecare utilizator interesat in mod direct sa se relaxe ruland astfel de aplicatii pe gadgetul sau preferat.

Incepem cu cele mai populare si totodata complet gratuite:

1. Fruit Ninja. Joc in cadrul caruia trebuie sa va dovediti indemanarea in taierea fructelor si, bineinteles, sa evitati capcanele ce apar pe ecran intr-un numar considerabil, odata ce ati ajuns la un nivel superior.

fruit ninja - tableteandroid.eu

 

2. Angry Birds Space. In opinia multora, acesta este de departe cel mai bun joc pe care il puteti descarca din Google PlayStore. Noi l-am incercat, insa ne-am impotmolit la un nivel peste care nu putem trece de cateva zile. La voi cum e?

angry birds space

 

 

3. Noogra Nuts. Dupa ce le-ati incercat pe primele doua, a sosit momentul sa va dati intalnire cu o veverita innebunita dupa ghinde. Reflexele joaca un rol important in stabilirea de noi recorduri.

noogra nuts - tableteandroid.eu

 

 

4. Dupa Fruit Ninja, ii vine randul lui Ninja Chicken, joc care aduce foarte mult cu arhicunoscutul Super Mario, eroul copilariei cititorilor mai in varsta.

chicken ninja - tableteandroid.eu

 

5. Asta in timp ce pasionatii de jocuri de casino isi pot lua direct din buzunar portia de “pacanele” prin intermediul lui Slot City.

slot city - tableteandroid.eu

 

Ne-au mai placut, de asemenea, Pool Master Pro (biliard cu animatii 3D), DefenderII (actiune plus un strop de strategie) si Cut the Rope, acesta din urma putand fi achizitionat in schimbul unei sume modice de doar 3.36 lei. O investitie care merita facuta pana la ultimul leu, tinand cont de faptul jocul face parte din galeria selecta a aplicatiilor foarte apreciate in Google Play.

Referindu-ne strict la ceea ce se joaca mai nou in 2013, avem pentru cititorii nostri urmatoarele titluri: Manuganu, Temple Run 2, 100 Rooms, Arcane Legends si, nu in cele din urma, Subway Surfers. Incercati-le si lasati-ne feedback in rubrica de comentarii!

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: