Cum se face Hard Reset la tabletele chinezesti

16/01/2015 · 1 comment

in Ghiduri Tablete

Unul dintre dezavantajele majore pe care le prezinta tabletele chinezesti, cele ieftine in mod special, il constituie faptul ca, in momentul in care ai uitat parola sau aceasta a fost schimbata in mod accidental de un membru al familiei, un copil sa spunem, sunt sanse aproape nule de recuperare a parolei. Si cum metodele clasice de resetare a acestor dispozitive chinezesti nu functioneaza de fiecare data, ne-am gandit sa va oferim in cadrul acestui articol o metoda proprie de abordare a problemei. Metoda certificata, e drept, si de alti specialisti din domeniu, care s-au confruntat la un anumit moment cu aceasta problema.

Initial, am incercat sa gasim o combinatie de taste prin care sa-i putem da factory reset tabletei recent achizitionate. Nu a functionat nicicum apasarea simultana a butoanelor power si de volum, lucru valabil de altfel si pentru alte sfaturi primite via google. Nu e ca si cum am fi primii utilizatori care se confrunta cu acest gen de probleme, nu? Prin urmare, am cautat pe Internet solutii in acest sens, dar niciuna nu a functionat.

Solutia castigatoare a venit ca urmare a unor incercari asidue din partea noastra. Prin folosirea acestei metode, practic, am reusit sa stergem parola respectiva fara a-i da device-ul factory reset (sau hard reset). Aveti in cele ce urmeaza metoda testata cu succes de noi!

1. Primul pas consta in conectarea tabletei prin cablul USB la PC-ul sau laptopul personal.

2. Mai apoi, intrati in Device Manager pentru a va asigura ca tableta a fost recunoscuta de calculator. Daca acest lucru nu se intampla, incercati sa reconectati tableta la calculator.

Cum se face Hard Reset la tabletele chinezesti

3. Odata recunoscut dispozitivul conectat la PC, respectiv laptop, nu va mai ramane decat sa instalati “Android Multi Tools”. In caz contrar, veti avea nevoie de drivere pentru a depista tableta. Downloadati “ADB driver installer” de aici. Dupa instalarea acestuia, laptopul va detecta in mod automat dispozitivul atasat.

Cum se face Hard Reset la tabletele chinezesti

4. Instalati Android Multi Tools de aici.

5. Pasul urmator consta in rularea fisierului .EXE. Fereastra va arata foarte similar cu cea de mai jos.

hard reset tablete chinezesti

6. Apasati tasta “1”, urmata de “Enter” pentru a va asigura o data in plus daca tableta este conectata sau nu.

In momentul in care confirmat ca tableta este conectata la PC/ laptop, aveti posibilitatea de a opta pentru factory reset. Retineti insa ca prin aceasta actiune se vor sterge toate informatiile de pe tableta!

Tableta se va restarta automat dupa aceasta procedura.

Nota: Procedura de mai sus a fost testata si a functionat pe o tablete chinezeasca no-name, si nu suntem responsabili daca tableta dumneavoastra pateste ceva.

{ 1 comment… read it below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187