Tableta Allview AX1 SHINE IPS

23/04/2013 · 4 comments

in Tablete Allview, Tablete ieftine pret intre 500 si 1000 de lei

Tableta: Allview AX1 SHINE IPS
Pret:
~ 799 RON

Review scris de:
Rating:
2
Scris la data de: 23/04/2013
Ultima actualizare:24/12/2013

Concluzii:

Citeste mai jos review-ul complet despre tableta Allview AX1 SHINE IPS pentru a afla toate detaliile.

Allview AX1 Shine face parte din categoria tabletelor proaspat lansate (2013), bazandu-se in special pe raportul calitate/pret, in conditiile in care ne ofera si un modul 3G integrat.

Designul propus de catre brasovenii de la AllView se inscrie in limitele normalului, cu muchii si forme rotunjite, colorate uniform. AX1 Shine a fost “pictat” in negru da capo al fine. In ceea ce priveste materialul folosit la construirea sa, aceasta tableta este realizata predominant din material plastic (marginile laterale si partea din spate), plus sticla ecranului de 7 inci. Allview AX1 Shine a fost proiectata cu doua butoane fizice, dupa cum urmeaza: butonul de volum (+; –) si butonul de alimentare/ standby. In alta ordine de idei, asezarea celor difuzoare stereo ni s-a parut cel putin neinspirata (unul in apropierea celuilalt).

Avem de a face cu o tableta compacta (193,7 x 122,6 x 10,2 mm; greutate 347 de grame), ceea ce o face usor de manevrat cu o singura mana. Aceasta poate fi folosita si ca telefon, in masura in care permite introducerea unei cartele SIM si, deci, posibilitatea conectarii la Internet (3G), dar si efectuarea apelurilor telefonice sau trimiterea SMS-urilor. Spre deosebire de scrierea mesajelor direct pe smartphone, aici totul se realizeaza extrem de rapid.

Allview AX1 SHINE IPS Social Media

Noua tableta Allview AX1 Shine ne propune un display IPS de 7”, multitouch si cu o rezolutie de 1024×600 pixeli. Impresioneaza prin portabilitate, punctand decent si atunci cand e sa ne referim in mod direct la ecranul cu o densitate de pixeli de 170ppi. Luminozitatea si unghiurile de vizualizare se incadreaza in media celorlalte tablete testate de catre noi, in timp ce touchscreen-ul s-a dovedit a fi foarte responsiv si precis. E drept, cu un aport considerabil din partea sistemului de operare Android Ice Cream Sandwich (versiunea 4.0.4).

 

 

Ca si in cazul altor gadgeturi AllView, cele doua camere foto sunt “ca sa fie”: 3.0MP camera principala si 0.3MP camera secundara, in timp ce din punct de vedere hardware se bazeaza pe un procesor dual-core Cortex A9 tactat la 1Ghz, 1GB DDR3 memorie RAM, chipset video PowerVR SGX 531/OpenGL ES 2.0 / 522 MHz si 4GB memorie interna. Carevasazica, in momentul cand va propuneti sa cumparati aceasta tableta, aveti in vedere si cheltuieli suplimentare privind achizitionarea unui card microSD.

In concluzie, Allview AX1 SHINE ne atrage prin prima raportului calitate/pret, interfata, imagini clare si culori frumoase, bateria se incarca destul de repede, iar la capitolul “CONTRA” trecem urmatoarele: semnalul wireless slab, sunetul nu se ridica la nivelul asteptarilor, iar castile sunt de cea mai joasa speta. Pe o scara de la 1 la 5, AX1 Shine primeste 2/5.

{ 4 comments… read them below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187