Tableta Allview SCity Life SuperSlim

04/07/2014 · 0 comments

in Tablete Allview, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: Tableta Allview SCity Life SuperSlim
Pret:
~ 249 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 04/07/2014
Ultima actualizare:04/07/2014

Concluzii:

Recomandam tableta Allview SCity Life SuperSlim tuturor celor interesati de un gadget cu un design frumos, procesor puternic (in raport cu banii ceruti in schimbul ei), memorie interna de 8GB si timpi buni de raspuns.

La o prima vedere, Allview SCity Life SuperSlim nu este nimic altceva decat o noua tableta propusa de catre producatorul brasovean consumatorului roman si nu numai. Numele ales pentru acest gadget este unul definitoriu, in masura in care vorbim despre un device subtire, rapid si usor, din punct de vedere al greutatii. Conform specificatiilor, SCity Life SuperSlim cantareste nici mai mult nici mai putin de 282 de grame. Tactica pe care s-a bazat Allview in ultima perioada, daca e sa ne gandim ca a produs in mod constant gadgeturi ieftine si bune in ultimii ani, s-a rasfrant si asupra modelului recenzat.

Allview SCity Life SuperSlim impresioneaza printr-un design aerisit, display de 7 inci si un procesor cu doua nuclee, specific de altfel gamei de modele la care am facut referire inca din primul paragraf.

Allview ne-a rasfatat de-a lungul timpului aducandu-ne in fata tablete reusite ca design, cu colturi rotunjite, un material plastic de calitate superioara folosit la fabricarea sa si, nu in cele din urma, un intreg pachet de specificatii la care vom face referire in randurile ce urmeaza.

Tableta Allview SCity Life SuperSlim vertical

Tableta Allview SCity Life SuperSlim

Ecranul de 7″ are un inconvenient major, si anume rezolutia de doar 1024×600 pixeli. Chiar si in atare conditii, ecranul va reda negresit continut FULL HD fara intermitente. Unghiurile de vizibilitate sunt, de asemenea, un alt dezavantaj pe care il prezinta tabletele ieftine in raport cu omologii sai de la Apple, Samsung, etc.

Procesorul Cortex A9 Dual core, tactat la 1.5 Ghz, echilibreaza intr-o oarecare situatia, la pachet cu un chipset video Mali 400 atat de des intalnit pe majoritatea tabletelor din aceasta categorie.

Conexiunea la Internet se realizeaza rapid, folosind reteaua wireless existenta sau 3G. Stick-ul de Internet de la RDS se potriveste ca o manusa acestui device, capabil sa ofere si apeluri video via Skype gratie camerei web standard, de 0.3 MP.

Allview SCity Life SuperSlim vine preincarcata cu sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean si ne asigura ca putem petrece  minim 3-4 ore departe de priza (acumulator Li-Polymer 3000 mAh / 3.7 V).

Prin urmare, recomandam tableta Allview SCity Life SuperSlim tuturor celor interesati de un gadget cu un design frumos, procesor puternic (in raport cu banii ceruti in schimbul ei), memorie interna de 8GB si timpi buni de raspuns.

La minusuri punem in balanta lipsa butoanelor de volum, ecranul putin cam alunecos si unele aplicatii care nu functioneaza la parametrii corespunzatori.

Pentru toate cele expuse mai sus, tableta Allview SCity Life SuperSlim este recompensata cu nota 3/5.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: