Tableta Allview Speed City SuperSlim

20/01/2013 · 0 comments

in Tablete Allview, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: Allview Speed City SuperSlim
Pret:
~ 400 - 450 RON

Review scris de:
Rating:
4
Scris la data de: 20/01/2013
Ultima actualizare:05/03/2013

Concluzii:

Daca tinem cont de pretul de achizitie si de capacitatea acestei tablete de a satisface pana si cele mai exigente cerinte, Allview Speed City SuperSlim este mai mult decat un best-buy. Pe o scara de la 1 la 5 oferim acestui produs nota 4.

Pentru cei care doresc o tableta performanta, dar care nu dispun de un buget extrem de bogat, Allview Speed City SuperSlim poate fi mai mult decat o varianta ideala.

Cu o greutate care nu depaseste 327 de grame si o grosime de aproape 10 milimetri, Allview Speed City SuperSlim este tableta ideala in deplasarile de zi cu zi, iar cu acest model in buzunar sau poseta vei fi mult mai aproape de aplicatiile si jocurile dorite.

Pusa in miscare de un procesor Dual Core Cortex A9 de 1.5 GHz, Allview Speed City SuperSlim beneficiaza te atrage cu dimensiunile sale si ecranul de 7 inch mai mult decat suficient pentru o utilizare optima.

Allview Speed City SuperSlim-joc

Procesorul puternic asigura cursivitate in manevrarea tabletei, o pornire rapida si o utilizare fluenta a continutului multimedia. Astfel toate aplicatiile instalate vor functiona la capacitate maxima.

La toate acestea se adauga sistemul de operare Android, versiunea Jelly Bean 4.1, care ofera o interfata atractiva si usor de folosit. Noul Jelly Bean a fost optimizat tocmai pentru a oferi cea mai buna experienta, iar functia Face Unlock permite utilizatorului sa-si seteze o parola pe baza unei imagini cu propria infatisare.

Memoria de 8GB a tabletei permite stocarea de filme, chiar si cele in format High Definition, dar suporta si un micro card SD cu o capacitate de pana la 32GB. Si pentru ca utilizarea acestui model sa fie cat mai eficienta exista posibilitatea conectarii tabletei la un televizor LCD sau LED prin portul HDMI pentru redarea continutului pe un ecran mult mai generos.

Allview Speed City SuperSlim skype

Cum securitatea este un aspect deloc de neglijat cand vine vorba de dispozitivele pe care le folosim atunci cand ne conectam la internet,  Allview Speed City SuperSlim ofera preinstalat aplicatia Bitdefender Mobile Security Premium cu o cheie de incercare valabila pentru 90 de zile. Modul anti-virus de scanare permite verificarea tuturor aplicatiilor inca din momentul instalarii sau ulterior la cerere. De asemenea acesta aplicatie te avertizeaza ori de cate ori accesezi un site care poate prezenta un pericol pentru siguranta dispozitivului tau.

Camera frontala de 0.3 MP permite accesarea functiei videocall din Skype, iar browserul instalat default are suport pentru Flash si HTML5.

Un plus al acestei tablete fata de alte modele din gama sa este oferit de suportul pentru modem 3G prin portul USB. Astfel cu un modem adecvat puteti avea conexiune la internet oriunde v-ati afla, chiar si in afara ariei de acoperiei Wi-Fi.

Allview Speed City SuperSlim 3g

In concluzie daca tinem cont de pretul de achizitie si de capacitatea acestei tablete de a satisface pana si cele mai exigente cerinte, Allview Speed City SuperSlim este mai mult decat un best-buy.

Pe o scara de la 1 la 5 oferim acestui produs nota 4.

 

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: