Tableta Asus MeMO Pad 10 Smart

16/05/2013 · 0 comments

in Tablete Asus, Tablete ieftine pret intre 1000 si 1500 de lei

Tableta: Asus MeMO Pad 10 Smart
Pret:
~ 1499 RON

Review scris de:
Rating:
4
Scris la data de: 16/05/2013
Ultima actualizare:16/05/2013

Concluzii:

Ne place in mod special faptul ca acest gadget a fost dotata cu doua camere foto, slot micro SD si porturi micro HDMI, plus performante solide pentru o tableta de buget. In ceea ce priveste punctele slabe, acestea sunt dupa cum am sustinut si mai sus: plasticul folosit la constructia sa si, in al doilea rand, rezolutia ecranului. In atare conditii, Asus MeMo Pad Smart ME301T primeste 4/5 din partea noastra.

Tableta Asus MeMo Pad Smart ME301T se simte foarte usoara la cele 580 de grame ale sale, fiind putin sub greutatea lui iPad cu Retina Display. Spatele din plastic nu il transforma in mod neaparat intr-un device premium, insa ne aduce catusi de putin aminte de Asus Transformer Pad TF300. Are practic aceeasi grosime, greutate si o constructie bazata pe un ansamblu din material plastic. Marginile o fac foarte usoara la prindere, desi poate parea nitel demodata. Vine in trei versiune de culoare: alb, roz si albastru.

Asus MeMO Pad 10 Smart

Butonul de alimentare/ standby este ascuns in lungul marginii din stanga sus, in timp ce butonul de volum sta pe partea dreapta, sub mufa pentru casti. Porturile de incarcare micro-USB si micro-HDMI sunt prezente impreuna.

Display-ul IPS de 10.1 inci dispune de unghiuri de vizualizare largi, cu o rezolutie maxima de 1280×800 pixeli (asemanatoare cu rezolutia lui Google Nexus 7). Acest aspect reprezinta in acelasi timp si un pas sub asteptari, in masura in care Nexus 10, iPad 4 si Kindle Fire HD stau mult mai bine la acest capitol. Totul arata mai bine decat ceea ce veti intalni pe un laptop. Difuzoarele stereo SonicMaster sunt amplasate pe marginile din spate, oferind un sunet decent, desi volumul nu este inca la acelasi nivel.

Tableta Asus MeMO Pad 10 Smart 2

Asus MeMo Pad Smart ME301T vine impreuna cu un procesor de 1.2Ghz (Nvidia Tegra 3) si 1GB memorie RAM. Suna familiar? Asta poate si pentru ca Google Nexus 7 dispune de aceleasi caracteristici, in conditiile in care a iesit pe piata nu mai departe de vara trecuta. In schimbul celor aproximativ 1500 de lei, primim de asemenea 16GB memorie de stocare onboard, microUSB, microHDMI, un slot microSD pentru extinderea memoriei (SDHC si SDXC), plus modul wireless standard, Bluetooth 3.0, giroscop, busola, senzor de lumina ambientala si GPS. Chiar daca tableta in sine nu accepta rezolutie mai mare pe ecranul sau, aceasta poate reda continut FULL HD (sau 1080p) prin HDMI 1.4. In plus, exista doua camere (1.2MP – frontala si 5MP – spate). Excelente ambele, dar nimic spectaculos. Bateria lui MeMo Pad Smart 10 rezista in jur de 9 ore, putin totusi sub Google Nexus 7 (10.3 ore).

Tableta Asus MeMO Pad 10 Smart spate

Asus MeMo Pad Smart ME301T este o tableta Android, care ruleaza pe sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1.2 si care vine in atentia utilizatorilor printr-o serie de caracteristici comune, intalnite, e drept, si in cadrul altor dispozitive. Daca doriti sa faceti un pas in fata, recurgeti la o tableta Google Nexus 10. Sau cheltuiti mai putini bani pe un Nexus 7.

Ne place in mod special faptul ca acest gadget a fost dotata cu doua camere foto, slot micro SD si porturi micro HDMI, plus performante solide pentru o tableta de buget. In ceea ce priveste punctele slabe, acestea sunt dupa cum am sustinut si mai sus: plasticul folosit la constructia sa si, in al doilea rand, rezolutia ecranului. In atare conditii, Asus MeMo Pad Smart ME301T primeste 4/5 din partea noastra.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: