Tableta Asus VivoTab Smart ME400C-1B018W

03/04/2013 · 0 comments

in Tablete Asus, Tablete pret intre 1500 si 2000 de lei

Tableta: Asus VivoTab Smart ME400C
Pret:
~ 1950 RON

Review scris de:
Rating:
4
Scris la data de: 03/04/2013
Ultima actualizare:03/04/2013

Concluzii:

In concluzie, un produs premium al carui principal dezavantaj ar fi pretul de achizitionare si sistemul de operare pe care ruleaza, in niciun caz la fel de popular precum Androidul.

In cazul in care ati intrat deja in contact cu o tableta Windows 8, indiferent daca numele producatorului este Acer, Dell sau Lenovo, aveti o idee generala vizavi de ce se intampla in cadrul unui astfel de dispozitiv. Toate aceste tablete, impreuna cu Asus VivoTab Smart, au o fata frontala dominata de display, cu o rama neagra groasa si un buton Windows de-a lungul partii de jos, pentru intrarea si, respectiv, iesirea din Windows 8 UI. Aceste caracteristici asigura o prindere confortabila a tabletei, dar si loc suficient pentru porturi si conexiuni de-a lungul marginilor exterioare.

La cele 580 de grame ale sale, Asus VivoTab Smart este cu siguranta un device usor, desi adaugand capacul si tastatura castiga atat in greutate cat si in grosime. Cu toate acestea, intregul pachet incape fara prea mari probleme intr-o geanta de laptop si aduce putin cu Surface, in conditiile in care dispune de o husa magnetica.

Asus VivoTab Smart ME400C 2

Pentru operatiuni mai putin solicitante (navigare web, scrierea unui email, vizionarea unui film, s.a.), aveti la dispozitie tastatura on-screen (virtuala), in timp ce realizarea unui proiect sau, stiu eu, intocmirea unor planuri necesita putin ajutor din partea tastaturii fizice (via Bluetooth). Vorbim despre un accesoriu foarte subtire, care contribuie in mod direct la usurarea muncii tale.

Tastatura este de tip insula, insotita de un touchpad cu raspuns prompt, desi departe de nivelul la care se afla in momentul de fata touchscreen-ul. Asus include in pachetul de achizitionare si software personalizat Windows 8 UI, variind de la util pana la polul opus, si anume inutil. Pentru exemplificare, ne vom folosi de Asus Guide – ghid vizual la indemana oricui pentru a intelege mai bine cum functioneaza Windows 8, pe cand Asus@Vibe Fun Center pare pur si simplu o colectie de linkuri catre fluxuri de radio online.

Asus VivoTab Smart ME400C Spate

Pe partea de hardware, lui Asus VivoTab Smart nu i se pot reprosa prea multe. Este propulsat de un procesor dual-core Intel Atom Z2760 (1.66Ghz), dimpreuna cu un slot de 2GB DDR2 memorie RAM. In schimbul sumei de achizitionare mai primim si tehnologie Wi-Fi, Bluetooth 4.0, cat si Microsoft Windows 8 cu licenta. Ecranul este de 10.1 inchi, cu unghiuri largi de vizualizare. Bateria se apropie de 7000mAh (Li-Polymer 6760mAh), asigurand, spun producatorii, o autonomie de pana la 9 ore si jumatate.

In concluzie, un produs premium al carui principal dezavantaj ar fi pretul de achizitionare si sistemul de operare pe care ruleaza, in niciun caz la fel de popular precum Androidul. Reprezinta, totusi, un nou mod de abordare a acestui device numit tableta, avand in vedere ca vine cu o tastatura atasata care, insa, nu se “leaga” precum altele, transformandu-se mai apoi intr-un notebook. Ca variante de rezerva, puteti trage cu ochiul la Lenovo IdeaPad Yoga 13 sau Lenovo IdeaPad Y500.

Pe o scara de la 1 la 5, Asus VivoTab Smart primeste 4/5.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: