Tableta E-Boda Essential A200

09/12/2012 · 36 comments

in Tablete E-Boda, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: E-Boda Essential A200

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 09/12/2012
Ultima actualizare:05/03/2013

Concluzii:

Cu alte cuvinte, intr-un top al avantajelor E-Boda Essential A200 pe primele trei locuri s-ar afla cu siguranta pretul de achizitionare, urmat de design si functionalitate. Raportul pret calitate, insa, ramane punctul forte al acestui device, care pe o scara de 1 la 5 ar fi undeva pe la jumatatea drumului.

Patrundem vertiginos in segmentul low end al tabletelor si ajungem la producatorul romanesc E-Boda si al sau dispozitiv E-Boda Essential A200, care ofera in schimbul a mai putin de o suta de euro urmatoarele: procesor Cortex A8 tactat la 1Ghz, impreuna cu 512MB de memorie RAM, o capacitate minima de stocare a informatiei (4GB), ce poate fi extinsa pana la 32GB cu ajutorul unui card MicroSD; ca sistem de operare, E-Boda Essential A200 ruleaza pe Android 4.0.

Aceasta recenzie se doreste a fi nici mai mult, nici mai putin decat un raport intre asteptarile pe care le-ar putea avea orice utilizator care se afla in cautarea unei tablete ieftine si ceea ce ofera gadgetul. Pe cale de consecinta, e bine de stiut faptul ca acest device isi surprinde in mod placut virtualii cumparatori printr-un design extrem de reusit. Partea din spate este realizata dintr-un material metalic, in vreme ce displayul propriu zis este construit integral din sticla. Cel din urma aspect pare sa contribuie din plin la responsivitatea tabletei la diferitele comenzi lansate la un moment dat. Foarte responsiva si am spune ideala pentru evadarile din weekend, concedii si, luand in seama dimensiunile (190 x 116 x 9 mm), care denota portabilitate, buna de tinut alaturi pentru a mai alunga monotonia in momentele moarte de la serviciu.

E-Boda Essential A200

Asa cum v-ati fi asteptat poate, E-Boda Essential A200 nu dispune de 3G, conexiunea la internet fiind realizata printr-un modul wireless standard (802.11 b/g/n). Alternativ, puteti opta pentru un abonament la internet oferit de principalii jucatori de pe piata; atat Vodafone, Orange, cat si RCS-RDS, pun la bataie oferte pe tot parcursul anului. Conexiunea propriu zisa va fi intermediata de un dongle (adaptor), neinclus in pachetul de achizitionare, insa. In plus, in perioada sarbatorilor, puteti sa va surprindeti copilul cu un cadou inedit, despre care puteti afla mai tarziu cat este de rezistent in fata numeroaselor, sa le numim, “teste” fizice la care va fi supus mai tarziu.

Strict din punct de vedere hardware, E-Boda Essential A200 ne mai propune: camera web de 0.3MP, redarea urmatoarelor formate: MP3, WMA, AAC, AC3, WAV, FLAC (audio), AVI, MPEG4, MPEG2, MKV (video) si JPG, BMP, GIF, TIFF, PNG (imagine). Sunetul se propaga gratie singurul difuzor disponibil, pentru ca in materie de autonomie producatorul romanesc sa ne promita o autonomie de pana la 5 ore (baterie de 3000 mAh). Paleta coloristica se reduce la doua variante, si anume: negru sau gri antracit. Lista de caracteristici speciale este una redusa: redare Flash si HTML 5, Suport OpenGL si G-sensor.

Concluzie E-Boda Essential A200

Cu alte cuvinte, intr-un top al avantajelor E-Boda Essential A200 pe primele trei locuri s-ar afla cu siguranta pretul de achizitionare, urmat de design si functionalitate. Raportul pret calitate, insa, ramane punctul forte al acestui device, care pe o scara de 1 la 5 ar fi undeva pe la jumatatea drumului. Alternativ, puteti testa produsele brasovenilor de la AllView, care se apropie catusi de putin de ceea ce ofera E-Boda in materie de pret. Calitativ, ramane la latitudinea dvs sa decideti, dupa ce veti fi testat tabletele.

{ 36 comments… read them below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187