Tableta E-BODA Essential A300

06/06/2013 · 0 comments

in Tablete E-Boda, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: E-BODA Essential A300
Pret:
~ 299 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 06/06/2013
Ultima actualizare:06/06/2013

Concluzii:

Suntem PRO Essential A300 in momentul cand vine vorba despre raport pret/calitate, configuratie, functionalitate si sistem de operare (Android 4.1.2 Jelly Bean). In atare conditii, micile neajunsuri pot fi trecute cu vederea si puteti achizitiona acest gadget contra infimei sume de 300 de lei.

Anul 2013 pare sa fie unul special croit pentru tabletele low cost, cel putin in Romania, tara in care se achizitioneaza lunar mii de gadgeturi prin intermediul magazinelor online. Intr-un top al celor mai ieftine tablete existente pe piata, E-BODA Essential A300 ocupa cu siguranta un loc de cinste, avand de partea sa avantajul unui pret ieftin, procesor puternic in raport cu asteptarile pe care le-am avea din partea unui device etichetat la nici 300 de lei si, nu in cele din urma, sistem de operare 4.1.

Modelul de fata vine impreuna cu 512 MB memorie RAM, un procesor Cortex A9 tactat la 1Ghz si 4GB capacitate de stocare, in conditiile in care capacitatea maxima nu poate depasi 32GB (cu ajutorul unui card microSD).

Avand ca principal puncte forte pretul, e de la sine inteles faptul ca s-au facut foarte multe compromisuri in momentul construirii sale. Cu toate acestea, insa, tableta dispune de conectivitate 3G (via dongle). Lipseste, in schimb, tehnologia Bluetooth, ceea ce inseamna in mod automat ca nu puteti partaja fisiere intre diferite dispozitive; in plus de asta, nu va puteti folosi de o tastatura wireless, in cazul in care erati deja obisnuit cu aceasta idee.

eboda a300 lateral

Si cum toata aceasta recenzie se construieste pe marginea pretului cerut de producator, nu putem decat aprecia ca E-BODA Essential A300 ruleaza pe sistemul de operare Jelly Bean.

Fara a impresiona din punct de vedere a designului, Essential A300 poate fi protejata de o husa compatibila tabletelor de 7 inch. Gasiti pe pagina emag.ro detalii complete in acest sens.

La un prim “drive test”, tableta E-BODA Essential A300 ne-a lasat o impresie suficient de buna incat sa ne-o dorim alaturi de noi, fara a scoate prea multi bani din buzunar. Exceleaza din punct de vedere al raportului pret/calitate, dispune de o configuratie decenta, iar navigarea pe Internet are loc intr-un mod fluid, fara intreruperi. Aplicatia Youtube si jocurile se inscriu in aceeasi nota, iar in ceea ce priveste conexiunea wireless, nu pica decat in momentul in care aveti probleme cu Internetul.

Eboda A300 Infografic

Ca neajunsuri semnalam urmatoarele: memoria RAM (doar 512MB) si autonomia bateriei, de altfel specifica gadgeturilor ieftine. Practic, acumulatorul de 2800 mAh ne poate asigura cel mult 4 ore departe de priza.

In incheiere, apreciem efortul E-BODA de a crea tablete pentru orice buzunar, asa cum este si modelul Essential A300, caruia ii acordam calificativul 3/5. Suntem PRO Essential A300 in momentul cand vine vorba despre raport pret/calitate, configuratie, functionalitate si sistem de operare (Android 4.1.2 Jelly Bean). In atare conditii, micile neajunsuri pot fi trecute cu vederea si puteti achizitiona acest gadget contra infimei sume de 300 de lei.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: