Tableta E-BODA Essential A330 cu procesor Dual-Core Cortex A9 1.0GHz

14/08/2014 · 0 comments

in Tablete E-Boda, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: Tableta E-BODA Essential A330
Pret:
~ 234 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 14/08/2014
Ultima actualizare:14/08/2014

Concluzii:

tableta E-BODA Essential A330 este ideala pentru utilizatorii cu un orizont de asteptare nu foarte ridicat. Este ieftina, in sensul in care dispune de un raport calitate pret extraordinar, fiind rapida deopotriva. Desigur, atat timp cat nu i se forteaza limitele. In acelasi timp, design-ul lui Essential A330 nu ne incanta in egala masura.

E-BODA Essential A330 se numara printre cele mai ieftine tablete dual-core ale producatorului roman. Fiind situata pe un astfel de palier de pret, ieftina deci, e de la sine inteles sa vina si cu un intreg pachet de dezavantaje. Aviz celor care isi doresc foarte multe de la un astfel de gadget. Operatiunile standard sunt, de altfel, singurele modalitati prin care va puteti “intelege” cu E-BODA Essential A330; la polul opus browsing-ului, retelelor sociale, apelurilor video, redarii audio si video, jocurilor mai putin solicitante, s.a.m.d. se situeaza aplicatiile pretentioase, care mananca o cantitate considerabila de memorie RAM si necesita un procesor quad-core.

Din anumite puncte de vedere, tableta E-BODA Essential A330 poate fi folosita, pe langa utilizatorii standard, si de copiii care sunt obisnuiti sa sparga diverse lucruri prin casa. Orice copil cu varsta de peste 5 ani probabil ca va intelege cum sa deschida o aplicatie, cum sa vada un film sau sa dea play la un videoclip pe Youtube. Bonus: in cazul in care va fi stricata finalmente, cumparatorul va trai cel putin cu multumirea de a nu fi platit prea multi bani pe tableta.

Tableta E-BODA Essential A330

Tableta E-BODA Essential A330 a fost echipata cu un procesor mai putin performant, sa spunem, produs de RockChip. Este vorba despre modelul RK3026, dual-core (cu doua nuclee) si o frecventa maxima de 1 Ghz.

Procesorul a fost lansat undeva la sfarsitul lui 2013, asa ca putem spune ca avem de a face cu un model relativ nou, realizat in tehnologie pe 28 nm. Prezenta unitatii grafice GPU Mali 400 MP2 ne asigura de faptul ca, in ciuda procesorului mai putin solid, dispozitivul se descurca binisor pe partea de redare grafica (filme, clipuri video, etc).

Capacitatea de stocare poate merge pana la 32GB, cu mentiunea ca memoria interna cu care vine echipata este de doar 8GB. De asemenea, nu primim suficienta memorie RAM, doar 512 MB, cu mentiunea ca modulul este de tip DDR3.

Autonomia bateriei este una specifica modelelor low-end, in conditiile in care nu putem vorbi de mai mult de 5 ore ca timp consumat departe de priza. Cititorul de carduri microSD, difuzoarele si microfonul, camera web cu senzor de 0.3 MP sunt alte caracteristici ale modelului Essential A330 propus de EBODA.

In concluzie, tableta E-BODA Essential A330 este ideala pentru utilizatorii cu un orizont de asteptare nu foarte ridicat. Este ieftina, in sensul in care dispune de un raport calitate pret extraordinar, fiind rapida deopotriva. Desigur, atat timp cat nu i se forteaza limitele. In acelasi timp, design-ul lui Essential A330 nu ne incanta in egala masura.

Drept urmare, E-BODA Essential A330 este rasplatita de specialistii tableteandroid.eu cu 3 stelute dintr-un maxim posibil de 5!

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: