Tableta E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS

01/02/2013 · 0 comments

in Tablete E-Boda, Tablete ieftine pret intre 500 si 1000 de lei

Tableta: E-BODA ESSENTIAL SMILE
Pret:
~ 600 - 700 RON

Review scris de:
Rating:
4
Scris la data de: 01/02/2013
Ultima actualizare:05/03/2013

Concluzii:

In concluzie, tableta E-Boda Essential Smile Plus, este buna pentru vizionare filme, bateria tine destul de mult, sunetul este bun, raport calitate pret ok. Ca si puncte slabe putem enumera: rezolutia de doar 800x480 pixeli, doar 512 Mb RAM. Avand in vedere cele spuse mai sus, o sa ii acordam nota 4 din 5.

O partenera ideala de distractie. Asa denumesc cei de la E-Boda tableta Essential Smile  Plus cu Android si procesor Cortex  A8 de 1 GHz. Ecranul mare de 9 inci fac din acest device unul de dorit mai ales daca tinem cont de pretul extrem de permisiv.

Ecranul capacitiv de 9 inci are o rezoluti de 480 pe 800 pixeli la fel cum intalnit si la smartphone-urile cu pretentii.

Memoria acestei tablete este de 512 RAM DDR3, iar cea integrata de 4 GB, care se poate in schimb imbogati cu un card special de 16 sau 32 GB.

Procesorul grafic Mali 400 permite fara probleme vizionarea de filme, dar daca tinem cont de rezolutia propusa nu ar trebui sa va aventurati la rezolutii mai mari de 480p. Cu alte cuvinte, trebuie precizat clar ca aceasta tableta nu permite vizionarea de filme Full HD.

Pe parte de multimedia vine cu un difuzor si o camera frontala de 0.3 MP tocmai buna pentru initiera apelurilor video.

Tableta E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS

Tableta E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS

In comparatie cu mult mai modesta Vonino Luna, dar explicabil din cauza rezolutiei, tableta celor de la E-Boda vine fara port HDMI, si propune doar doua porturi: unul audio si un USB 2.0.

Conectarea la internet se face in principal prin Wireless, dar exista si 3G optional prin intermediul modemului. Si aici sunt mai multe modele agreate, printre care ZTE MF190, Huawei E1750, Huawei K3520, Modem E-Boda.

Sistemul de operare folosit este Android 4.0 care permite utilizatorului sa se bucure de toate suficienta Marketului, a sutelor de mii de aplicatii si jocuri.

La capitolul autonomie sta destul de bine acest model bateria asigurand un confort de rulare de pana la 6 ore in modul intensiv de lucru.

Tableta Essential Smile Plus de la E-Boda se adreseaza unui public dornic de un device cu ecran mare, dar in acelasi timp dispus sa sacrifice anumite cerinte cum ar fi puterea procesorului, rezolutia sau memoria RAM.

Tableta E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS 3

Tableta E-BODA ESSENTIAL SMILE PLUS

Pentru navigarea pe internet, jocuri si filme de pana in 480p acest model este unul mai mult decat ideal mai ales datorita pretului extrem de bun.

Tableta poate fi folosita in doua moduri, landscape si portret, datorita senzorului G. Cu alte cuvinte, modul landscape este de preferat in cazul jocurilor, al vizionarii de filme sau pur si simplu al navigarii pe internet. Daca cititi mai mult sau vreti sa redactati un text, atunci cel mai bine ar fi sa setati tableta in modul portret.

In concluzie, tableta E-Boda Essential Smile Plus, este buna pentru vizionare filme, bateria tine destul de mult, sunetul este bun, raport calitate pret ok. Ca si puncte slabe putem enumera: rezolutia de doar 800×480 pixeli, doar 512 Mb RAM.

Avand in vedere cele spuse mai sus, o sa ii acordam nota 4 din 5.

 

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: