Tableta E-BODA Impresspeed E 250 DC

09/03/2014 · 1 comment

in Tablete E-Boda, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: Tableta E-BODA Impresspeed E 250 DC
Pret:
~ 379 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 09/03/2014
Ultima actualizare:09/03/2014

Concluzii:

E-BODA Impresspeed E 250 DC pentru ca a fost dotata cu iesire HDMI, dispune de un slot pentru cardurile microSD, suport Flash, HTML5 si cea mai recenta versiune de Android. In alta ordine de idei, ne-ar fi placut foarte mult sa vina cel putin cu cel putin 1 GB de memorie RAM.

Ca si in cazul altor gadgeturi testate recent, revenim in atentia cititorilor nostri cu o noua tableta Android ieftina, produsa in Romania de E-BODA, si anume Impresspeed E 250 DC. Avem in fata noastra, deci, un nou gadget de la care se asteapta performante cel putin satisfacatoare pe partea de divertisment, si ne referim aici mai cu seama la muzica, filme, videoclipuri si unele jocuri. In ceea ce priveste aplicatiile pretentioase, se pare ca va trebui sa scoatem bani in plus … vorba romanului: “obrazul subtire cu cheltuiala se tine”.

 
Iata si principalele caracteristici hardware ale lui Impresspeed E 250 DC: procesor dual-core AML 8726 MXL, tactat la o frecventa maxima de 1.5 GHz, memorie RAM 512MB, chipset grafic MALI Dual Core 400Mhz si 8GB memorie interna.

 
Tableta este de culoare gri, fiind construita integral din plastic. Un plastic de o calitate buna, care nu da nici macar pentru o clipa impresia ca ar fi ieftin. Ca design, putem spune despre modelul lansat de E-BODA ca se inscrie in nota celorlalte dispozitive din clasa sa: simplu, cu margini rotunjite, subtire (9mm) si fara alte detalii care sa ne incarce vizual. Porturile au fost amplasate pe partile laterale ale tabletei, cu mentiunea ca doar difuzorul sta in spate si camera in plan frontal.

tableta-pc-android-7-e-boda-impresspeed-e250-dual-core2

tableta-pc-android-7-e-boda-impresspeed-e250-dual-core-spate
Pe sistemul “cat dai, atat face”, E-BODA Impresspeed E 250 DC a fost dotata cu 512MB RAM si un procesor standard, de 1.5GHZ, dual-core. In pofida faptului ca toate acestea nu o recomanda pentru multitasking, la fel de adevarat este ca poate rula fara niciun fel de probleme aplicatii destul de cunoscute in lumea Android si, de asemenea, jocuri foarte gustate de utilizatorii romani, dar nu numai. Toate acestea fara lag, desigur.
Atat timp cat va impacati cu ideea ca ati cumparat o tableta ieftina, care nu “stie” mai mult decat browsing pe Internet, muzica, filme si, in general, continut media, sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean va merge ceas. Gratie suportului pentru Flash si HTML 5, veti putea accesa fara niciun fel de probleme diferitele site-uri cu jocuri si seriale online.

 
Implicit, primiti acces la Google Play, iar conexiunea la Internet se poate realiza fie la o reteaua Wi-Fi disponibila, fie prin 3G, cu ajutorul unui modem (neinclus in pachetul de achizitionare). Click aici pentru a descarca lista de modemuri 3G compatibile.

 
In concluzie, ramanem la E-BODA Impresspeed E 250 DC pentru ca a fost dotata cu iesire HDMI, dispune de un slot pentru cardurile microSD, suport Flash, HTML5 si cea mai recenta versiune de Android. In alta ordine de idei, ne-ar fi placut foarte mult sa vina cel putin cu cel putin 1 GB de memorie RAM.

 

Acestea fiind spuse, specialistii tableteandroid.eu noteaza tableta E-BODA Impresspeed E 250 DC cu 3 stelute din 5 posibile!

{ 1 comment… read it below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187