Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC

08/07/2013 · 0 comments

in Tablete E-Boda, Tablete ieftine pret intre 500 si 1000 de lei

Tableta: E-BODA Supreme XL 400
Pret:
~ 949 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 08/07/2013
Ultima actualizare:08/07/2013

Concluzii:

Pe o scara de la 1 la 5, E-BODA Supreme XL 400 QC primeste din partea noastra 3/5.

Cunoscut in principal prin prisma tabletelor ieftine fabricate si propuse spre vanzare, producatorul E-BODA avea sa devina, la finalul acestei primaveri, primul jucator roman de pe piata IT care a lansat o tableta cu procesor quad core.

E-BODA Supreme XL 400 QC, caci despre ea este vorba, vine in premiera cu un design extrem de placut, tintind, de ce nu, si catre titlul de cea mai frumoasa tableta romaneasca. Ecranul masoara 10 inch, fiind imbracat intr-o carcasa formata dintr-un amestec de plastic si aluminiu. Partea spate este realizata, de asemenea, din aluminiu de culoare gri cu insertii de plastic.

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC spate

Pe de alta parte, partea frontala a lui Supreme XL 400 QC devine complet alba. Colturile sunt rotunjite, in vreme ce partea din spate este usor curbata spre exterior. In nota obisnuita a celor mai noi tablete, difuzoarele sunt evidentiate cu ajutorul unor perforatii.

Camera foto principala, care dispune de un senzor de 2.0MP (prea mic, din punctul nostru de vedere), este scoasa in relief, butoanele fizice fiind asezate pe marginea din dreapta.

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC Multimedia

Cantareste 670 de grame si este solida, nedand nici macar pentru o secunda impresia ca avem de a face cu un device facut de mantuiala.

E-BODA Supreme XL 400 QC are in componenta sa un display de 10.1 inch, care ocupa campul vizual frontal. Pentru un ecran ce se foloseste de tehnologia IPS, trebuie sa spunem ca nu exceleaza din punct de vedere al luminozitatii. Altfel, impresioneaza prin unghiurile de vizualizare, destul de mari, in conditiile in care, spre deosebire de text, filmele si jocurile ruleaza ideal.

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC Aplicatii

Dupa cum spuneam si in deschiderea prezentarii, E-BODA Supreme XL 400 QC devine astfel prima tableta romaneasca echipata cu un procesor quad-core, produs de chinezii de la Actions (Cortex A9 – ATM7029).

Tableta E-BODA Supreme XL 400 QC quad core

In plus de acesta, mai primim 1GB memorie RAM (DDR3), 16GB memorie interna si, implicit, posibilitatea de a o extinde pana la 32GB, conectivitate 3G (prin dongle, dupa cum v-ati obisnuit pana acum), porturi (iesire audio, miniHDMI si micro USB), fara Bluetooth, insa.

Acestea fiind spuse, sunt cateva motive pentru care am achizitiona tableta E-BODA Supreme XL 400 QC, pe aceasta lista nefiind inclus si patriotismul: pret decent, design ok si difuzoare stereo. Nu ne place, in schimb, faptul ca performantele lasa de dorit in anumite momente, sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este neoptimizat si autonomia scazuta a bateriei de 6600mAh.

Pe o scara de la 1 la 5, E-BODA Supreme XL 400 QC primeste din partea noastra 3/5.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: