Tableta Horizon H710 7″

11/06/2013 · 7 comments

in Tablete Horizon, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: Tableta Horizon H710 7 inci
Pret:
~ 299 RON

Review scris de:
Rating:
2
Scris la data de: 11/06/2013
Ultima actualizare:15/09/2013

Concluzii:

Daca ar fi sa alegem intre Horizon H710 si E-BODA Essential A300, optiunea noastra ar fi cu siguranta produsul romanesc. Avantajele sunt expuse mai jos, fapt pentru care tableta recenzata primeste din partea tableteandroid.eu un binemeritat 2/5.

Dupa E-BODA Essential A300, i-a venit randul tabletei Horizon H710, etichetata la un pret similar insa putin mai slaba din punct de vedere al performantelor. Prima diferenta notabila dintre cele doua gadgeturi se rasfrange asupra sistemului de operare pe care ruleaza. Daca produsul E-BODA se foloseste de Jelly Bean, modelul de fata a ramas in urma, in conditiile in care ruleaza pe Android 4.0.

Apoi, Essential A300 se foloseste de un procesor Cortex A9 (tactat, e drept, la 1Ghz), in vreme ce Horizon H710 vine propulsat de un model ceva mai vechi, in speta Cortex A8 (1.2Ghz frecventa maxima).

In plus de asta, daca despre E-BODA am mai auzit vorbindu-se ca si producator de tablete, Horizon, referindu-ne aici strict la Romania, este un nume des uzitat in segmentul de televizoare si monitoare LED.

Tot ca un minus, conectivitatea 3G lipseste cu desavarsire aici. In timp ce Essential A300 ne punea la dispozitie posibilitatea de a ne conecta la Internet si printr-o alta metoda decat reteaua Wi-Fi.

Capacitatea de stocare a ramas aceeasi, 4GB (memorie flash integrata), majoritatea operatiunilor intreprinse pe tableta Horizon H710 fiind realizate pe un ecran capacitiv multi-touch (5 puncte) de 7 inch, cu o rezolutie nativa de 800×400 pixeli.

horizon h710 2

Desi poate ca nu am vorbit in termeni laudativi la adresa sa, pe Horizon H710 se poate naviga foarte usor pe internet, cu conditia sa aveti la indemana o retea wireless (sau sa folositi smartphone-ul ca hotspot, atunci cand situatia o impune), si puteti urmari clipuri video pe Youtube multumita suportului Adobe Flash Player de care dispune.

Tableta Horizon H710 asigura o portabilitate decenta (doar 300 de grame), setul de caracteristici speciale incluzand, printre altele, si Senzor Gravity. Modelul propus de catre dealerul autorizat eMag este unul de culoare neagra, cu o singura camera foto (frontala, senzor de 0.3 MP – special creata pentru apelurile video pe Skype, Facebook, s.a.m.d.), iesire audio, un singur difuzor si, evident, posibilitatea de a va extinde capacitatea de stocare pana la 32GB (via slot card microSD). Detalii aici.

In pofida faptului ca avem de a face cu un acumulator de doar 2400 mAh, fata de cei 2800 mAh de pe Essential A300, performantele sunt aceleasi in materie de autonomie (aproximativ 3-4 ore).

In concluzie, dupa cum bine puteti intui si dvs, daca ar fi sa alegem intre Horizon H710 si E-BODA Essential A300, optiunea noastra ar fi cu siguranta produsul romanesc. Avantajele sunt expuse mai sus, fapt pentru care tableta recenzata primeste din partea tableteandroid.eu un binemeritat 2/5.

{ 7 comments… read them below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187