Tableta Horizon H900D

25/06/2013 · 1 comment

in Tablete Horizon, Tablete ieftine pret sub 500 lei

Tableta: Tableta Horizon H900D 9 inci
Pret:
~ 439 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 25/06/2013
Ultima actualizare:15/09/2013

Concluzii:

Tableta Horizon H900D ramane, deci, un gadget excelent pentru vizionat filme si navigare Internet, toate acestea multumita ecranului de 9 inch. Poate fi pe gustul oricarui utilizator, chiar si celor obisnuiti sa manuiasca asemenea “jucarii” zi de zi, cu conditia sa va limitati la operatiunile expuse anterior.

In situatia in care modelul Horizon H710 nu este tocmai pe gustul dvs si doriti un display ceva mai consistent, atunci va indreptam pasii catre Horizon H900D. Practic, daca doriti, reprezentanta de 9 inch a modelului amintit anterior.

De ce spunem acest lucru? Pentru simplu fapt ca pachetul de caracteristici este aproximativ acelasi, in conditiile in care avem in fata noastra o tableta dotata cu un procesor Cortex A8 tactat la 1.2Ghz, 512MB DDR memorie RAM, 4GB memorie interna, chipset video Mali 400 Multi-Core, clasica iesire audio pentru casti (3.5mm standard), port miniUSB, modul wireless 802.11 b/g/n si, nu in cele din urma, o versiune invechita de Android (Android 4.0).

Carevasazica, fratele mai mare al lui Horizon H710, cu mentiunea ca nu s-a mai dezvoltat din punct de vedere al specificatiilor. A crescut, in schimb, din punct de vedere al pretului cerut (100 lei +), al greutatii, evident (Horizon H900 cantareste aproximativ 470 de grame) si al culorii. Horizon H900D masoara 239 x 148 x 11 mm.

Horizon H900D fata

Dat fiind faptul ca am vorbit mai pe larg despre specificatiile tehnice in cadrul recenziei precedente (review tableta Horizon H710), in urmatoarele randuri vom pune accent in special pe partea de design si, respectiv, aspecte practice.

Ca idee, din punct de vedere al designului, Horizon H900D se aseamana foarte mult cu cel al tabletelor produse de Serioux.

Dupa cum afirmam si cu alte ocazii, sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich poate fi privit ca un mare plus adus tabletelor low budget; Horizon H900D surprinde in mod placut prin pretul cerut, procesorul satisfacator, sa spunem, si posibilitatea de a extinde memoria interna pana la 32GB.

Minusurile sunt evidente, dupa cum urmeaza: autonomia acumulatorului Li-Polymer 3500 mAh este una scazuta, daca e sa privim in ograda “vecinilor” de la Samsung, Lenovo sau Samsung, de ce nu?! Ne-ar fi placut, de asemenea, sa ne putem conecta la Internet si prin intermediul unui dongle.

Tableta Horizon H900D ramane, deci, un gadget excelent pentru vizionat filme si navigare Internet, toate acestea multumita ecranului de 9 inch. Poate fi pe gustul oricarui utilizator, chiar si celor obisnuiti sa manuiasca asemenea “jucarii” zi de zi, cu conditia sa va limitati la operatiunile expuse anterior.

In contul sumei de ~ 440 RON, utilizatorii primesc un gadget fiabil, lipsit de pretentii, per total unul in care va puteti pune baza atat timp cat dispuneti de o retea Wi-Fi prin apropiere. Sau un smartphone pe care sa il folositi ca hotspot.

{ 1 comment… read it below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187