Tableta Motorola XOOM 2 MZ616

26/03/2013 · 0 comments

in Tablete Motorola, Tablete pret intre 1500 si 2000 de lei

Tableta: Motorola XOOM 2 MZ616
Pret:
~ 1549 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 26/03/2013
Ultima actualizare:26/03/2013

Concluzii:

In pofida faptului ca Motorola Xoom a fost sustinuta de Google in trecut, nu a putut sa faca fata succesului mondial al unui gadget atat de reusit precum Samsung Galaxy Tab 10.1. Timp in care Asus Eee Pad Slider si Asus Eee Pad Transformer le-au demonstrat utilizatorilor ca nu toate tabletele Android sunt “trase” la xerox, venind cu un mare plus pe partea de design si, mai ales, de functionalitate. In esenta, Motorola Xoom a fost un gadget util, de aici si continuarea povestii, cu ajutorul lui Motorola Xoom 2.

Lansarea acestui nou model a implicat cateva schimbari de ordin intern (hardware), dar si un design design nou. In atare conditii, tinand cont de faptul ca Motorola Xoom 2 si iPad 2 dispun de aceeasi grosime, 8.8mm, fiind cu 2g mai usor decat dispozitivul Apple, putem spune despre aceste tablete ca se afla in duel direct. In interior, gasim un procesor dual-core de 1.2Ghz (fata de 1Ghz, la cat era tactat cel care echipa modelul anterior). Partea proasta ar fi aceea ca Motorola Xoom 2 ruleaza pe un sistem de operare vechi de cand lumea, Android 3.2 Honeycomb.

Motorola Xoom 2 --

Ecranul este de aceeasi marime si rezolutie cu cel vazut pe modelul initial: 10.1 inci si 1280×800 pixeli. Panou IPS, deci unghiuri de vizionare excelente. Pentru a asigura un multitasking sporit, tableta a fost prevazuta cu 1GB memorie RAM si 16GB capacitate de stocare a informatiei. In mod surprinzator, memoria acestui model nu poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Un mare minus in dreptul sau!

Camera foto principala dispune de un senzor de 5MP (inregistrare video 720p), in timp ce camera secundara, destinata apelurilor video, nu depaseste bariera celor 1.3MP. In materie de conectivitate, Motorola Xoom 2 exceleaza: port micro USB, iesire audio si un port HDMI. Acumulatorul Li-Ion 7000 mAh tine in viata gadgetul pana la 10 ore la o incarcare completa.

Motorola Xoom 2 Spate

Motorola Xoom 2 cucereste consumatorul prin design (dimensiuni 253.9 x 173.6 x 8.8 mm), display (culori naturale, contrast foarte bun) si performante excelente. In alta ordine de idei, indeparteaza eventualii cumparatori prin lipsa unui cablu microUSB in pachetul de achizitionare, sistem de operare invechit, lipsa unor accesorii pe piata romaneasca, aplicatii preinstalate inutile si, nu in cele din urma, un pret destul de piperat avand in vedere celelalte optiuni existente deja pe piata. Printre ele, si Asus Eee Pad Transformer sau Asus Eee Pad Transformer Prime, doua gadgeturi senzationale din multe puncte de vedere.

Luand in seama toate aspectele prezentate mai sus, tableta Motorola Xoom 2 primeste calificativul 3/5.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: