Tableta Omega MID7002

10/05/2013 · 0 comments

in Tablete ieftine pret sub 500 lei, Tablete Omega

Tableta: Tableta Omega MID7002 7 inci
Pret:
Oferta: 299 RON

Review scris de:
Rating:
2
Scris la data de: 10/05/2013
Ultima actualizare:15/09/2013

Concluzii:

Exceptand navigarea pe Internet, Omega MID7002 ramane un excelent companion atunci cand vine vorba despre rularea unor jocuri mai putin pretentioase, gen Angry Birds. Filmele, muzica, fotografiile si multe altele, de asemenea, nu reprezinta o problema reala pentru aceasta tableta.

Constienti de faptul ca nu toti consumatorii isi pot permite gadgeturi de mii de lei, in incercarea lor de a impaca si capra si varza, producatorii au facut rabat de la calitate, renuntand la caracteristicile premium, si au inceput sa fabrice si dispozitive ceva mai accesibile, pe masura buzunarului clientilor. Tableta Omega MID7002 ar fi unul dintre exemplele pozitive in acest sens, tinand cont de pretul afisat la cumparare : Promotie 299 de lei.

Doar spicuind din specificatiile acestui produs, procesor single core Cortex A8 de 1Ghz, 512MB memorie RAM si touchscreen de 7 inci cu o rezolutie de 800×480 pixeli, realizam ca avem de a face cu o tableta ideala pentru cei preocupati de browsing si de citirea unor carti electronice in putinul timp liber ramas. De asemenea, Omega MID7002 poate constitui un start reusit pentru cei care nu au intrat in contact niciodata cu o tableta. Se poate merge foarte bine pe principiul imprumutat din automobilism: in momentul in care ai luat carnetul, iti ofer o Dacie pentru a te obisnui cu sofatul. Pe parcurs, vei avea ocazia sa conduci si masini mai scumpe. Asa si in cazul nostru, astazi o tableta Omega MID7002, maine un Samsung Galaxy Tab 2, eventual un iPad4.

Omega MID7002 2

Dupa cum spuneam si mai sus, spatiul este extrem de limitat – doar 4GB, motiv pentru care va trebui sa te rezumi la strictul necesar. Asadar, nu downloadam filme, muzica si orice altceva ce poate fi gasit pe Internet. Legat de conexiunea la internet, presupun ca ati realizat deja ca un astfel de dispozitiv nu poate dispune de conectivitate 3G, singura modalitate de a te “da” pe net fiind reteaua wireless.

Sistem de operare oferit, Android Ice Cream Sandwich 4.0, este unul invechit, dar totodata obisnuit pentru astfel de dispozitive, in conditiile in care procesorul dezvolta o frecventa maxima de 1Ghz. Cum ar fi fost sa avem Android Jelly Bean instalat pe o astfel de tableta?

Exceptand navigarea pe Internet, Omega MID7002 ramane un excelent companion atunci cand vine vorba despre rularea unor jocuri mai putin pretentioase, gen Angry Birds. Filmele, muzica, fotografiile si multe altele, de asemenea, nu reprezinta o problema reala pentru aceasta tableta.

Omega MID7002 primeste 2/5 din partea specialistilor tableteandroid.eu, pentru simplul fapt ca a reusit sa realizeze cu succes acest compromis intre calitate si pret, oferindu-le tuturor posibilitatea de a testa pe propria piele o tableta, fie ea si una ieftina precum cea recenzata in acest articol.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: