Tableta PNI HD77D

30/04/2013 · 0 comments

in Tablete ieftine pret sub 500 lei, Tablete PNI

Tableta: Tableta PNI HD77D 7 inci
Pret:
~ 419 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 30/04/2013
Ultima actualizare:15/09/2013

Concluzii:

Intr-o comparatie directa cu dispozitive mult mai cunoscute, cum ar fi Asus Transformer Prime TF201, Motorola ATRIX 4G, Samsung Galaxy Tab 10.1 sau Samsung Galaxy Nexus, singurul adversar real al luiPNI HD77D ramane Transformer Prime, restul tabletelor fiind surclasate in testele de benchmarking.

Continuam seria prezentarilor cu cea mai noua aparitie a importatorului PNI, si anume tableta PNI HD77D. La o prima vedere, avem de a face cu un dispozitiv Android ale carui finisaje de calitate palesc in fata unei alegeri nu tocmai inspirate: capacul din spate este realizat din plastic lucios, fapt ce ne face sa credem ca nu va dura mult timp pana sa isi faca aparitia elementele de uzura, in speta zgarieturile, iar vopseaua va fi decojita dupa 1-2 ani de folosire.

Aranjarea butoanelor a fost realizata intr-un mod ingenios, dreptacii avand posibilitatea de a accesa butoanele de volum si de alimentare din partea dreapta jos, iar stangacii, profitand de prezenta unui accelerometru, din stanga sus.

Tableta PNI HD77D a fost dotata cu un numar consistent de conectori, astfel incat utilizatorului sa nu ii lipseasca mai nimic: conector de alimentare 2.5 mm, port micro USB, mini HDMI, jack pentru casti si, nu in cele din urma, un buton de resetare. In spatele gadgetului, gasim slotul microSD, in plan opus situandu-se difuzorul.

PNI HD77D

PNI HD77D dispune doar de o singura camera foto, ce poate fi utilizata atat pentru apelurile video, cat si pentru realizarea unor fotografii sau inregistrari video. Poate reda filme FullHD in format mkv (playerul ales: BSPlayer Free), iar jocul Angry Birds poate fi jucat fara niciun fel de probleme, indiferent de varianta aleasa. Ecranul de 7 inci nu consuma foarte multa energie, iar acumulatorul Li-Polymer de 3500 mAh poate asigura o autonomie de minim 5-6 ore la o incarcare completa.

Intr-o comparatie directa cu dispozitive mult mai cunoscute, cum ar fi Asus Transformer Prime TF201, Motorola ATRIX 4G, Samsung Galaxy Tab 10.1 sau Samsung Galaxy Nexus, singurul adversar real al luiPNI HD77D ramane Transformer Prime, restul tabletelor fiind surclasate in testele de benchmarking.

PNI HD77D benchmark

In concluzie, PNI HD77D isi surprinde in mod placut cumparatorii prin urmatoarele: finisaje reusite, chiar si atunci cand e sa o punem in oglinda cu tablete al caror pret depaseste cu mult bariera celor 600 de lei, ecran capacitiv de calitate, camera foto, care functioneaza ireprosabil, daca e sa ne limitam la apelurile video, calitatea sunetului si posibilitatea conectarii la retele precum Vodafone sau Orange. Referitor la camera foto, un mic inconvenient ar fi acela ca a fost plasata frontal, tableta nu dispune de senzor GPS, iar pachetul de achizitionare, compus din incarcator, cablu microUSB pentru transfer de date, ghid de utilizare si certificat de garantie, nu include, din pacate, un adaptor miniHDMI.

Acestea fiind spuse, tableta PNI HD77D primeste calificativul 3/5.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: