Tableta Samsung Galaxy Tab 3 de 7 inci

17/11/2013 · 0 comments

in Tablete Samsung

Tableta: Tableta Samsung Galaxy Tab 3 de 7 inci
Pret:
~ 899 RON

Review scris de:
Rating:
4
Scris la data de: 17/11/2013
Ultima actualizare:20/11/2013

Concluzii:

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 poate fi o alegere inspirata pentru cei care cauta o tableta cu design reusit, tastatura virtuala responsiva si o baterie puternica. Altfel, Tab 3 7.0 schiopata in alte domenii: rezolutia ecranului si camera foto/ video standard.

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 este o tableta Android, ce ruleaza versiunea 4.2 a celebrului sistem de operare, cu interfata TouchWiz de la Samsung. Dupa cum sugereaza si numele, dispozitivul are un ecran de 7″, cu rezolutie de doar 1024×600 pixeli, in conditiile in care Samsung a lansat, de asemenea, o tableta de 8″ care costa cu cateva sute de lei in plus.
Galaxy Tab 3 7.0 a fost dotata cu 1GB de memorie RAM si un procesor destul de puternic, 1.2Ghz, dual-core (Cortex A9). Ofera 8GB spatiu de stocare, memoria putand fi extinsa pana la 64GB cu ajutorul unui card microSD. Pe langa versiunea Wi-Fi (1000 lei), Samsung a lansat si varianta 3G (1400 lei).

samsung galaxy tab 3 7 inci fata
Camera foto nu este tocmai punctul forte al acestei tablete, in conditiile in care aceasta are un senzor de doar 3MP (standard). Ca pret, Galaxy Tab 3 7.0 rivalizeaza cu Google Nexus 7 si Kindle Fire HD; cu toate acestea, daca e sa luam in considerare dotarile hardware, dispozitivul Samsung ramane dator utilizatorilor sai.
Din punct de vedere al design-ului, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 se incadreaza in nota ultimelor tablete lansate de acest fabricant. Este un dispozitiv usor si confortabil de tinut in maini, bazandu-se pe un procesor dual-core de 1.2Ghz, spre deosebire de acel quad-core NVIDIA Tegra 3 cu care a fost echipata Google Nexus 7.
Ambele tablete sunt realizate din material plastic, lucru des intalnit in cadrul tuturor dispozitivelor Samsung (vezi Samsung Galaxy Note 8.0 sau Samsung Galaxy S4). O diferenta notabila poate fi aceea ca Galaxy Tab 3 are un buton fizic, incadrat de alte doua capacitive (Menu si Back).

samsung galaxy tab 3 7 inci spate
Contrastul a scazut de la 1100:1 (Samsung Galaxy Tab 2) pana la 839:1, in timp ce luminozitatea a ramas aceeasi (336 cd/m²). Fidelitatea de culoare este similara cu ceea ce am intalnit si anul trecut. Temperatura de culoare 7,753 K nu este perfecta, dar asigura suficienta consistenta pentru a preveni orice conotatii majore.
Interfata TouchWiz include aplicatii exclusive, cum ar fi Video Hub, Game Hub si Music Hub, prin intermediul carora utilizatoarii descarca si, respectiv, consuma continut media.

samsung galaxy tab 3 7 inci lateral
Acumulatorul de 4000 mAh ne asigura aproximativ 8 ore autonomie de lucru, incluzand aici operatiuni precum verficarea frecventa a emailurilor, rularea unor videoclipuri, cateva jocuri si navigare web. Simpla vizionare a filmelor poate conduce la o suplimentare de cel mult 30 de minute.
Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 poate fi o alegere inspirata pentru cei care cauta o tableta cu design reusit, tastatura virtuala responsiva si o baterie puternica. Altfel, Tab 3 7.0 schiopata in alte domenii: rezolutia ecranului si camera foto/ video standard.
Drept urmare, Samsung Galaxy Tab 3 7.0 primeste din partea specialistilor tableteandroid.eu nota 4/5.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: