Tableta Serioux Surya Fun

08/03/2015 · 0 comments

in Tablete ieftine pret sub 500 lei, Tablete Serioux

Tableta: Tableta Serioux Surya Fun
Pret:
Oferta 299 RON

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 08/03/2015
Ultima actualizare:08/03/2015

Concluzii:

Serioux Surya Fun SMO10DC are avantajul unui raport bun calitate/pret, tastatura fizica, port HDMI, USB si un procesor decent. La partea de sonor si unghiuri de vizualizare, insa, se mai putea lucra.

De ceva timp incoace, utilizatorii de Internet prefera tableta in locul calculatorului (PC sau laptop) pentru simpla navigare si operatiuni care nu necesita foarte multa putere de calcul din partea dispozitivului ales. Ne gandim aici la rularea unui film, muzica sau, dupa cum spuneam, browsing-ul pe Internet.

La fel de adevarat este, insa, si faptul ca multi renunta la tableta sau smartphone atunci cand au de rezolvat taskuri care presupun scrierea unei cantitati mai mari de text sau editarea de documente . Tastatura virtuala nu este, de multe ori, tocmai ceea ce ai avea nevoie in situatii de genul, cu atat mai mult cu cat discutiile purtate au loc intr-un ritm alert si, deci, e nevoie de o oaresce rapiditate in tastare.

Tableta Serioux Surya Fun Tastatura

Acesta ar fi unul dintre principalele motive pentru existenta tabletei Serioux Surya Fun SMO10DC. Serioux a luat astfel decizia de a impaca si capra, si varza, prin atasarea unei tastaturi fizice la tableta Surya Fun SMO10DC. Tastatura ce se va conecta via cablu de fiecare data cand aveti nevoie de aceasta.

Asemeni unei masini decapotabile, tableta Surya Fun SMO10DC poate functiona atat fara tastatura, cat si cu ea atasata. Tableta vine dimpreuna cu o husa din piele ecologica, care acopera atat dispozitivul principal (tableta), cat si accesoriul acestuia (tastatura).

Fiind vorba despre o tableta relativ ieftina, look-ul lui Surya Fun SMO10DC nu este unul capabil sa dea pe spate audienta. Avem, deci, un gadget obisnuit, construit in mare parte din plastic si dotat cu butoane de volum si on/off pe partea lateral dreapta. Spatele este prevazut cu grila pentru difuzor, in imediata apropiere, undeva sus, aflandu-se si portul de casti.

Ecranul tabletei Serioux Surya Fun SMO10DC masoara 10″, suficienti pentru operatiunile de web browsing, jocuri sau filme. Rezolutia maxima este una tipica acestor device-uri, 1024×600 pixeli. Culorile redate de aceasta tableta nu sunt dintre cele mai vii (sau naturale), in rest e bine de stiut ca isi face cu succes treaba pe acest palier.

Asemeni altor modele ce vin la un pret destul de apropiat, Serioux Surya Fun SMO10DC dispune de aportul a doua camere foto: web (0.3 MP, in fata) si camera foto spate (2MP). Stocarea se realizeaza pe aproximativ 4GB. Jumatate din memoria interna de 8GB este “mancata” de sistemul de operare Android preinstalat (Android 4.2 Jelly Bean).

In concluzie, Serioux Surya Fun SMO10DC are avantajul unui raport bun calitate/pret, tastatura fizica, port HDMI, USB si un procesor decent. La partea de sonor si unghiuri de vizualizare, insa, se mai putea lucra.

Serioux Surya Fun SMO10DC este rasplatita cu nota 3/5 de catre specialistii tableteandroid.eu.

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: