Tableta Serioux TAB4ALL S101

09/11/2013 · 0 comments

in Tablete ieftine pret sub 500 lei, Tablete Serioux

Tableta: Tableta Serioux TAB4ALL S101
Pret:
~ 460 RON

Review scris de:
Rating:
2
Scris la data de: 09/11/2013
Ultima actualizare:09/11/2013

Concluzii:

Cumparati tableta Serioux S101TAB deoarece este foarte usor de utilizat, in pret este inclusa si o husa de protectie, iar tastatura virtuala functioneaza perfecta. Un lucru bun la casa oricarui utilizator pasionat de Internet si de muzica, respectiv filme.

Intr-una din discutiile purtate cu un potential cumparator, ne-am trezit cu o intrebare ce viza in mod direct multitudinea de tablete recent lansate, care au in fond aceeasi configuratie hardware. Raspunsul a venit aproape instantaneu si includea cuvinte precum “diversitate”, “performante”, “concurenta”, s.a.

Desi nu avem de a face in mod neaparat cu dispozitive care sa rupa gura targului, cu atat mai putin cu cat vorbim despre partea hardware, este totusi bine de stiut ca sunt inca multi fabricanti la ora actuala dispusi sa mai taie din costurile de productie pentru a crea ceva pentru fiecare buzunarele.

tableta ieftine Serioux S101TAB vertical
Serioux S101TAB se incadreaza cu succes in acest tipar, tinand cont ca pretul de achizitionare depaseste cu putin suma de 100 de euro. Aviz tuturor celor interesati de o tableta capabila sa ofere performante in conformitate cu pretul cerut.
In schimbul sumei prezentate mai sus, care poate fi mai mica sau mai mare, in functie de dealerul la care ati apelat si la promotiile curente, Serioux S101TAB a fost dotata cu o memorie interna de 8 GB, un display de 10.1″ si o rezolutie nativa de 1024×600 pixeli. Greutatea de 660 de grame poate fi un punct ce ar putea afecta portabilitatea, in conditiile in care masoara 275 x 163 x 6.4 mm.

Tableta ieftina serioux s101tab fata
In prezent, tableta ruleaza pe o mai veche versiune de Android, este vorba despre Ice Cream Sandwich, cu o serie de imbunatatiri venite din partea producatorului (Serioux). De partea video se ocupa un chipset Multi-Core Mali 400, capabil sa genereze si imagini 3D pe ecranul de 10.1″.
Tableta Serioux S101TAB a fost prevazuta cu o singura camera (web) si cu un senzor de doar 0.3MP, care o face utilizabila doar in cazul apelurilor video de pe Skype, Facebook, YM etc.
Partea audio este intretinuta de un singur difuzor, la pachet cu un port pentru casti. Device-ul poate fi conectat la TV prin intermediul portului HDMI, iar transferul de date se poate realiza cu ajutorul portului mini USB.

Tableta Serioux s101tab tastatura
Spre deosebire de alte tablete din aceasta gama de pret, Serioux S101TAB se poate conecta la Internet exclusiv printr-o retea Wi-Fi disponibila. Cu alte cuvinte, nici vorba de conectivitate 3G!

Tableta ieftina serioux s101tab husa
In concluzie, cumparati tableta Serioux S101TAB deoarece este foarte usor de utilizat, in pret este inclusa si o husa de protectie, iar tastatura virtuala functioneaza perfecta. Un lucru bun la casa oricarui utilizator pasionat de Internet si de muzica, respectiv filme.
Specialistii tableteandroid.eu noteaza tableta ieftina  Serioux S101TAB cu urmatorul calificativ: 2/5!

{ 0 comments… add one now }

Spune-ne parerea ta!

← Articolul anterior:

Articolul urmator →: