Tableta Vonino Onyx Z

21/07/2014 · 1 comment

in Tablete ieftine pret sub 500 lei, Tablete Vonino

Tableta: Tableta Vonino Onyx Z
Pret:
~ 359 RON OFERTA!

Review scris de:
Rating:
3
Scris la data de: 21/07/2014
Ultima actualizare:21/07/2014

Concluzii:

Ca principale avantaje ale tabletei Vonino Onyx Z putem gasi faptul ca functioneaza excelent pe 3G, design-ul este unul simplist, iar materialele folosite la fabricarea sa corespund pretului solicitat.

In momentul de fata, putem spune ca piata IT este suprasaturata de prezenta acestor tablete ieftine si foarte ieftine, cu mentiunea ca putine din aceste gadgeturi se pot lauda cu un pret mai bun la achizitionare decat un smartphone cu acelasi set de caracteristici. Tableta  Vonino Onyx Z face parte din aceasta categorie, fiind lansata in 2014 si avand de partea sa majoritatea avantajelor de optiuni de conectivitate prezente in cadrul telefoanelor moderne.

Cu alte cuvinte, Vonino Onyx Z “stie” 3G, in conditiile in care, tot in lista de specificatii, una generoasa de altfel, gasim, de asemenea, Bluetooth, GPS si wireless. Finalmente, Vonino Onyx Z se preteaza excelent si convorbirilor telefonice, in sensul in care o puteti folosi pe post de telefon atunci cand situatia o impune. Se impaca bine si cu un microSIM de la Orange, daca doriti sa aveti o conexiune la Internet indiferent de locul in care va aflati. Onyx Z reprezinta o solutie excelenta pentru utilizatorii mai pretentiosi din fire, insa care nu dispun de un buget generos pentru achizitionarea unui astfel de gadget.

Tableta Vonino Onyx Z

La o grosime de doar 7.4 mm, putem spune in egala masura ca Vonino Onyx Z este un dispozitiv slim, elegant pe alocuri. Denota simplitate, fiind desenata in linii usor previzibile, dar care plac in acelasi timp.

Tableta Vonino Onyx Z GPS

Procesorul cu doua nuclee al tabletei Vonino Onyx Z, MTK8312 (Cortex A7), poate fi gasit cu usurinta pe o buna parte din smartphone-urile ieftine aduse in Romania tocmai din indepartata China. Unitatea grafica Mali 400 se inscrie in acelasi tipar, cu mentiunea ca Vonino Onyx Z a fost prevazuta si cu 1 GB de memorie RAM (DDR3).

Tableta Vonino Onyx Z 3g

Memoria interna a tabletei este una redusa, de doar 8 GB, ceea ce inseamna ca nu veti putea incarca pe Vonino Onyx Z mai mult de cateva episoade dintr-un serial, tinand cont ca sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean ocupa, la randul sau, cativa giga buni.

Ca principale avantaje ale tabletei Vonino Onyx Z putem gasi faptul ca functioneaza excelent pe 3G, design-ul este unul simplist, iar materialele folosite la fabricarea sa corespund pretului solicitat.

Tableta Vonino Onyx Z 2 camere

In schimb, ne-am fi dorit ca pachetul de achizitionare sa includa si o pereche de casti, oricat de banale ar fi fost ele. Update-ul la Android 4.3 se face greoi, dar ne-am obisnuit deja cu acest aspect atunci cand discutam despre gadgeturi mai putin folosite la scara larga, practic tinta celor care isi doresc sa aiba o tableta cu un raport bun calitate-pret.

Acestea fiind spuse, tableta Vonino Onyx Z primeste din partea specialistilor tableteandroid.eu calificativul 3/5.

{ 1 comment… read it below or add one }


Fatal error: Cannot assign by reference to overloaded object in /home/cune/public_html/tableteandroid.eu/wp-content/themes/tablete/lib/classes/comments.php on line 187